Home

Ik liep onlangs met Snuf de hond over straat en het viel me op dat de mensen allemaal hetzelfde kopen. Je ziet soms hele hypes ontstaan rondom een bepaald artikel. Ik vind het op zich allemaal prima hoor, maar ik krijg dan toch vaak de neiging om iets anders te nemen. Natuurlijk wil ik van de ene kant een beetje dwars en eigenwijs doen, maar van de andere kant heb ik geen zin om met de massa mee te doen. Het liefst zet ik iets aparts weg waar ik dan ook helemaal zelf aan verknocht ben.

Zo zie je momenteel bij heel veel huizen een houten blok voor het raam staan waar de letters home in uit zijn gefreesd. Leuk als je dat een keer ziet, maar als je naar de volgende deur loopt, zie je alweer zo’n ding staan. Je bent opnieuw home. Als ondernemer ben ik jaloers op de man of vrouw die zoiets heeft bedacht. Wat een hit heeft die persoon en wat moet er in die persoon zijn hoofd zijn omgegaan om zoiets op de markt te brengen. Op het moment dat hij het op de markt brengt, is het best uniek. Maar maanden later kan ik geen home meer zien. En nu maar hopen dat jij niet zo’n ding voor je raam hebt staan.

Bij mij thuis vind je in ieder geval niet zo’n ding voor mijn raam. Mijn raam is bedekt met teddyberen. Tja, niet dat ik daar nou zoveel zeggenschap in hebt gehad, maar het is in ieder geval een stuk origineler dan dat bordje home of dat bordje welcome. Eigenlijk iets waar Ricavamo Fotopresentaties ook voor wil staan. Het is een bedrijf dat blijft zoeken naar iets origineels. Ieder werk dat wij afleveren wil ik voorzien van een handtekening en staat garant van de volle creativiteit. Een klant mag natuurlijk altijd meedenken. Samen zijn we een stuk creatiever en komen we tot meer. En weet……….Laat Ricavamo Fotopresentaties een home zijn voor ons allen.

Naamloos_HDR2 1920 px

Comments are closed.