Fotopresentaties

Het paradepaardje van Ricavamo Fotopresentaties is de fotopresentatie. Hiermee geven we het woord foto een meerwaarde. Blader dus door naar onze ideeën die wij hebben bij een fotoshow of slideshow. Verwonder je over al onze mogelijkheden.

En ben eens eerlijk. Spreek je nu nog over een fotoshow of slideshow? Wij dachten van niet. Het is met recht een presentatie die wij met beroepsliefde voor je vervaardigen. Wij zetten alles letterlijk en figuurlijk in beweging! Veel kijkplezier!

Een fotopresentatie bestaat uit:

  • 100 foto's of afbeeldingen
  • verschillende soorten overgangen al of niet met effecten.
  • muziek naar keuze
  • beeldvullende achtergronden
  • een begintitel en een eindtitel
  • maximaal 5 fotobewerkingen gemaakt in Photoshop
  • controle op overgangen en achtergronden
  • maximaal 10 steekwoorden (eventueel in 3D)
  • overleg met de klant
  • wordt geleverd op verschillende mediabestanden

Huwelijk

Ben je pas getrouwd of heb je een zilveren of gouden jubileum gevierd? Naast de gebruikelijke fotoreportage hebben je vrienden of familie ongetwijfeld foto’s gemaakt. Maak gebruik van Ricavamo Fotopresentaties en laat een mooie vakkundige fotopresentatie samenstellen. Deze speelt zich als een film af en maakt de herinnering aan deze feestelijke dag weer levend!

Zwangerschap

Ben je in blijde verwachting, ben je bevallen of heb je de eerste verjaardag van je kindje gevierd? Dit heeft vast veel dierbare foto’s opgeleverd. Hier maakt Ricavamo Fotopresentaties op een discrete manier een mooie fotopresentatie van, waardoor in een korte tijd je zwangerschap, bevalling en je kindjes eerste levensjaar goed in beeld worden gebracht. Herinneringen komen zo opnieuw tot leven!

Vakantie

Iedereen viert vakantie op zijn eigen manier, maar met hetzelfde doel: loskomen van het gewone ritme en vooral genieten. Daar worden veel foto’s van gemaakt. Naast het gebruikelijke fotoboek maakt Ricavamo Fotopresentaties het nog levendiger, door deze foto’s om te zetten in een creatieve fotopresentatie. Met de klanken van het land of de zomerhit als achtergrondmuziek bij de fotopresentatie beleef je opnieuw deze heerlijke tijd.

Evenementen

Zoveel mensen, zoveel wensen, zoveel evenementen. Voor ieder wat wils: van concerten tot open dagen, van corso’s tot festivals. Evenementen leveren vaak veel leuke beelden op. Beelden die Ricavamo Fotopresentaties omzet in een professionele fotopresentatie, waardoor je het evenement opnieuw beleeft!

Begrafenissen en herdenkingen

Oprechte deelneming verdient respect, integriteit en aandacht. Dit biedt Ricavamo Fotopresentaties door foto’s van uw geliefde te verwerken in een mooie en waardevolle fotopresentatie. Deze kan getoond worden tijdens of na de herdenkingsdienst en zo de herinnering aan uw dierbare levend houden. De plechtigheid op zich kan eveneens in een mooie fotopresentatie verwerkt worden. Na de plechtigheid kunnen beide vormen van fotopresentaties mede een bijdrage leveren aan de verwerking van het verlies.

Bedrijfspresentaties

Deze tekst volgt binnenkort