Huwelijksfeesten

Bruiloft Marjolein en ThijsEen fotoboek van een van de mooiste dagen van je leven blijft leuk om terug te kijken. Maar naast een huwelijksreportage in een fotoalbum kunnen jullie als huwelijkspaar of als jubileumpaar ook kiezen voor een fotopresentatie. De foto's van jullie feestelijke dag worden meestal gemaakt door een vakfotograaf, maar worden daarnaast ook door familie en vrienden geknipt. Van deze foto’s maakt Ricavamo Fotopresentaties een professionele presentatie.

De foto's worden in de goede volgorde gezet, we laten de foto's in mooie overgangen lopen. We maken er flitsende fotobewerkingen bij die we in de presentatie zetten. We gebruiken hierbij ook jullie lievelingsmuziek. We mixen de slideshow op een vakkundige manier af, zodat er geen sprake meer is van een fotoshow, maar van een fotopresentatie. Door een compilatie van foto's om te vormen tot een mooie film, hebben jullie een prachtige herinnering aan jullie mooie dag, waaraan Ricavamo graag maatwerk verleent.

Kiezen jullie hier voor, dan beschikken jullie, naast het nooit te vervangen fotoboek, ook over een moderne presentatie die op verschillende multimedia apparatuur te bekijken is. Een presentatie waar jullie huwelijksdag of jubileum weer tot leven komt. Voor familie en vrienden is het een leuk idee om een fotopresentatie van deze dag cadeau te geven aan het bruidspaar of jubilaris.

Natuurlijk gebeurt dit in nauw overleg met jou als klant. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Een voorbeeld van een huwelijks-fotopresentatie zie je op de volgende video:

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van deze fotopresentatie bij Ricavamo Fotopresentaties.

Bruiloft Marjolein en Thijs