Zwangerschap, bevalling en eerste levensjaar

MarjoleinDe eerste momenten uit het leven van je kind blijf jij je altijd herinneren. De periode waarin je in verwachting was. De periode waarin je een mooie groeiende buik had waarin jouw kindje zat. Vanaf de eerste echo tot aan de laatste dag voor de bevalling. De waardevolle momenten die je beleefde tijdens de bevalling. Een moment dat je eigenlijk niet meer mee wil maken maar tegelijkertijd ook niet meer wil vergeten.

De eerste lach van je kindje is goud waard. De eerste stapjes die door jouw kindje werden gezet. De eerste woordjes of beter gezegd het eerste gebrabbel van je kindje. De eerste hapjes en de herinnering hoe je kindje huilde. Die momenten koester je en blijven je altijd bij. Die momenten worden vooral in het eerste jaar op honderden foto's vastgelegd. Het is jammer als er met deze mooie momenten niets wordt gedaan.

Ricavamo Fotopresentaties brengt deze herinneringen graag voor je in beeld. We denken met je mee om van deze periode iets unieks te maken. We kunnen je buik iedere maand fotograferen, zodat je later in een collage je groeiende buik ziet. Of we maken een mooie collage van de foto's die je zelf met je eigen toestel hebt gemaakt. Wij maken er iets creatiefs van met onze professionele instelling, zodat je deze mooie tijd niet vergeet. En jouw kindje is er ook blij mee. Hij of zij neemt later een prachtig kunstwerk mee als herinnering waarin hij of zij op een unieke manier is geportretteerd en gepresenteerd.

KidsMisschien ken je wel iemand die er trots op is om vader of moeder te worden. Waarschijnlijk maak je hen wel heel blij met een fotopresentatie of een leuke fotobewerking als aanstaande ouder(s). Het is namelijk ontzettend leuk om cadeau te geven. Wij doen er in ieder geval alles aan om er een prachtig cadeau van te maken. Wij blijven altijd in nauw contact met de klant en zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van deze fotopresentatie bij Ricavamo Fotopresentaties.

Een voorbeeld van deze presentatie zie je op de video:

Zwangerschap in verloop