Vakanties

VakantieVeel mensen doen niets liever dan verre reizen maken met z'n tweetjes of lekker dichtbij vakantie vieren met het gezin of in je eentje op stap. De invulling van deze vakantie verschilt van persoon tot persoon: lekker zonnen op het strand, bergbeklimmen, watersport, fietstochten en wandelingen maken, skiën, stedenbezoek, verblijf op boerderij of kampeervakanties. Als je dan thuis komt van de vakantie hopen we dat je kunt zeggen dat de vakantie te gek was en dat je zo genoten hebt.

Waarschijnlijk heb je veel schijfjes volgeschoten met mooie plaatjes. En wat ga je er dan mee doen? Belanden de foto's op een harde schijf, waar ze na verloop van tijd als ruimtevulling gaan dienen? En verdwijnt daarmee ook niet een beetje die te gekke vakantie? En dan te weten dat je er ook iets heel leuks mee kan laten doen!

WaterverfschilderijRicavamo Fotopresentaties weet wat ze moeten doen om je het gevoel te geven deze vakantie weer opnieuw te beleven. Wij nemen er samen met jou de tijd voor om jouw vakantie nogmaals te laten klinken als een klok. Op een deskundige manier zet Ricavamo Fotopresentaties jouw foto's om in een bewegend object.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van deze fotopresentatie bij Ricavamo Fotopresentaties.

Een voorbeeld van een vakantie-fotopresentatie zie je op de video: