Begrafenissen en herdenkingen

Begrafenissen en herdenkingenHet sterven van een geliefde maken we niet graag mee. Verdriet en pijn gaan we het liefst uit de weg. En toch lopen we vroeg of laat allemaal wel eens tegen verdriet en pijn aan. Dierbare momenten houden we graag vast en vinden we fijn om keer op keer opnieuw te beleven.

Ricavamo Fotopresentaties helpen je erbij om middels een integere presentatie je dierbare een beetje tot leven te laten komen zoals hij of zij was. De pijn en verdriet van het verlies worden hierdoor hopelijk op een bijzondere manier verlicht en kunnen een glimlach van mooie herinneringen uitlokken. Deze dierbare herinneringen kun je tijdens een herdenkingsdienst tonen aan de mensen die met je meeleven.

Een begrafenis of herdenking heeft momenten in zich die je omhelst en je warmte geeft. Als er van deze gebeurtenis foto’s zijn gemaakt, maken wij daar een speciale presentatie van met bijvoorbeeld de lievelingsmuziek van je geliefde. Begrafenissen en herdenkingenHet bekijken van deze presentatie kan bijdragen aan de verwerking van het verlies. Daarnaast geeft de herdenking in presentatievorm een indruk aan familieleden of vrienden die om wat voor reden dan ook niet bij de afscheidsdienst aanwezig konden zijn. Voor kinderen/ kleinkinderen die te jong zijn om te beseffen wat er allemaal gebeurd is, kan deze presentatie later van grote waarde zijn.

Wij blijven altijd in nauw contact met de betrokkene(n) en zijn pas tevreden als iedereen dat is.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van deze fotopresentatie bij Ricavamo Fotopresentaties.

Begrafenissen en herdenkingen