Over Ricavamo

Mijn biografie

Het produkt is een presentatie van een aantal foto’s. Deze foto’s worden in een bepaalde volgorde achter elkaar gezet. Door het gebruik van bepaalde overgangen en effecten gaat deze show steeds meer lijken op een film. De foto’s kunnen eventueel begeleid worden door muziek en voorzien worden van tekst, titels, effecten en overgangen. Het is mogelijk om meerdere fotoshows in één project te betrekken. Zo’n project kan dan weer in zijn geheel gebrand worden op een dvd of als videobestand op een usb-stick gezet worden.

ProfielfotoDe presentatie kan zowel door particulieren als door bedrijven aangevraagd worden. Bij particulieren kun je denken aan trouwreportages, vakantiefoto’s en geboortes van kinderen. Bij bedrijven moet je denken aan foto’s van producten die dat bedrijf heeft gemaakt en waar zij heel trots op zijn om deze producten ook aan andere te laten zien.
Het product wordt uiteindelijk kant en klaar aan de klant geleverd. De fotoshows zijn eventueel te bereiken middels een menu dat ook op de dvd erbij gebrand is.

Verder verzorg ik verschillende fotobewerkingen. Deze fotobewerkingen worden handmatig gemaakt met het programma Photoshop. De kracht zit 'm in het handmatige. Iedere foto is uniek en moet op een bepaalde manier benaderd worden. Op de webpagina kan je zien welke fotobewerkingen Ricavamo aanbiedt.

Ook ga ik me bezighouden met het vervaardigen van fotoboeken. Alle foto's die bij de klanten op de harde schijf staan, kunnen door mij gerubriceerd worden en dan op een mooie creatieve manier in een fotoboek geplaatst worden.